Een onvergetelijk dagje Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam

Ben je in Amsterdam dan kun je er niet omheen om vanaf de grachten de stad vanaf een andere kant te bekijken, voordeel is ook dat je op plaatsen komt waar je te voet of met de auto niet komt. Bij bootverhuur Amsterdam bepaal jij hoe lang je een boot huurt, wil je een aantal uurtjes door de grachten varen zit je niet vast aan een complete dag huur. Genieten met vrienden, om de prachtige grachtenpanden vanaf het water te bekijken. Deze kans krijg je niet snel weer, pak deze met beide handen aan.

Twee soorten boten

Wanneer je bij bootverhuur Amsterdam een boot wilt huren, kun je kiezen uit de groene of de blauwe boot. De groene boot is geschikt voor maximaal zeven personen, waar de blauwe geschikt is voor acht personen. Ben je met een groep dan is het mogelijk om meerdere boten te huren, de groene boot heeft tevens een elektrische buitenboordmotor terwijl de blauwe boot een ingebouwde motor heeft. Ander groot verschil is de wijze van sturen, de blauwe boor heeft een stuurwiel waar de groene boot een hendel heeft. Welke je ook kiest, met beide boten beleef je een unieke ervaring.

Bootverhuur Amsterdam

Voordelige en unieke ervaring

Bij bootverhuur Amsterdam vinden ze het niet nodig om de hoofdprijs te moeten betalen wanneer je een aantal uurtjes wilt varen, een unieke ervaring hoeft niet veel geld te kosten. De groene boot is al te huur vanaf 1 uur, de blauwe boot voor minimaal 2 uur. Je kunt dus ieder moment beslissen om nog even te genieten van de grachten van Amsterdam, of om nog even te genieten van de prachtige huizen waar je uitzicht op hebt. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een kapitein te huren? Zo geniet je nog optimaler van je ervaring op de grachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *