‘s Winters een personeelsuitje organiseren? Geen probleem bij een goed evenementenbureau

flitz events personeelsuitje

Het organiseren van een personeelsuitje is iets dat je natuurlijk het hele jaar kunt doen. Los van kerstborrels en -diners doen veel werkgevers dit evenwel het liefst in de zomer, iets dat gezien de temperaturen en de uren wanneer het buiten licht is natuurlijk logisch is. Evenwel moet het uiteraard ook in de winter mogelijk zijn om een geslaagd personeelsuitje te organiseren, zeker als je ervoor kiest via Flitz Events personeelsuitje te boeken. Lees in de volgende alinea wat goede activiteiten voor een winters personeelsuitje kunnen zijn. Daarna gaan we nog wat dieper in op het nieuwe fenomeen online personeelsuitjes.

Voorbeelden van geschikte winterse personeelsuitjes

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om een personeelsuitje in de winter luister bij te zetten, onthoud dan dat de volgende activiteiten daar zeker voor in aanmerking zouden kunnen komen:

  • Workshops die binnen plaatsvinden. Goede voorbeelden hiervan zijn workshops cocktails maken en workshops schilderen. 
  • Een bezoek aan een overdekte evenementenhal.
  • Een bezoek aan een museum dat volledig overdekt is.
  • Een pubquiz.
  • Een bezoek aan een (in een gebouw) prachtig nagemaakt skidorp.
flitz events personeelsuitje

Online ‘uitjes’ behoren ook tot de mogelijkheden

Het organiseren van online ‘uitjes’ is tegenwoordig geen zeldzaamheid meer. Uiteraard valt dit niet los te zien van de coronapandemie die ons nu al bijna twee jaar in de greep houdt. Hoe dan ook, een online activiteit voorkomt wel dat deelnemers te maken hebben met reistijd. Bovendien hoeven deelnemers niet naar huis te rijden (en kan er dus een extra glaasje genuttigd worden) en zijn dit soort uitjes relatief zeer goedkoop. Leuke activiteiten hiervoor kunnen een online pubquiz en een online workshop zijn. Het allerleukst is misschien zelfs wel een digitale variant van de welbekende escape room.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *